RegisterDonateLogin

Bloo or Bloo Milk, there is no try.

Welcome Guest Active Topics | Members

problem getting VASSAL to work on some graphics calculators Options
kobayashimaru
Posted: Friday, May 13, 2022 6:45:14 AM
Rank: Advanced Bloo Milk Member
Groups: Member

Joined: 8/26/2011
Posts: 1,174
Greetings folks,
I encountered difficulty in getting
SWMinis VASSAL to function on some post 2018 Graphics Calculators.

Has anyone else attempted to load VASSAL onto their graphics calculator
or engineering calculator etc?
and, if so... did you have issues when;
connecting more than 18 Calculators to a 'LAN Session"
or, 4PCs and 12 Calculators etc?

Can anyone tell me,
why VASSAL craps out with network configs like that?
is it an issue with the port handler or,
is it inherent to it?

I have no issues with TI-82, TI-83, TI-84 etc...
TI-M-series Oscillustation and calibration no problem.
Nantek 5C47, no problem.
various watches/smart band, no problem.
kobayashimaru
Posted: Friday, June 17, 2022 8:12:52 PM
Rank: Advanced Bloo Milk Member
Groups: Member

Joined: 8/26/2011
Posts: 1,174
EEVBlog is also experiencing some of these same issues
with Graphmatica Variants and For-Calculator Re-Port'd
VASSAL, SWMinisPlays SWMinis, and Graphmatica-Autosolver (part of MetaSploit Branch Languages).

I found 15 different ways to try and address these issues.

I have also not encountered some of those issues when used on an unmodified Hantek 5c47.
Granted, the frame rate is slow, but...
Progress Quest / Game-Of-Games Runs Fine.
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

Bloo Milk Theme Created by shinja
Powered by Yet Another Forum.net.
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.